Lid ZZP

Dat Ruimt Op!

“We gaan samen aan de slag volgens een beproefde methode. Jij krijgt de regie en ik coach je daarbij. Je zult merken: ‘Dat ruimt op!’”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

De Opruimcoach achter ‘Dát ruimt op!’ is Tanja Hofsink (1965). Getrouwd en moeder van drie volwassen kinderen. Tanja deed de HBO-V aan de Geref. Hogeschool in Zwolle. Ze werkte daarna als verpleegkundige in de Psychiatrie en was werkzaam in de Thuiszorg. Vervolgens was Tanja vooral actief bij Stichting Present, waar ze als groepenbegeleider met vrijwilligers aan de slag ging bij mensen thuis die praktische hulp nodig hadden

“In de loop van de tijd ben ik toegegroeid naar het beroep van Opruimcoach. Verschillende eigenschappen en ervaringen komen hierin bij elkaar. Waar ik van houd? Een gastvrij huis te hebben, in mijn groentetuin te werken en in de keuken bezig te zijn. Dát zijn bezigheden waar ik blij van word. Of ik zelf heel netjes en geordend ben? Misschien verrassend, maar nee dat is niet het geval. Wel heb ik de boel zo georganiseerd dat het werkt. Dat vind ik het belangrijkste.

Door een flink aantal verhuizingen en een grote verbouwing, heb ik geleerd te ordenen, te plannen en weg te doen. Ook heb ik ervaren hoe lastig het kan zijn daarin keuzes te maken!

Omgaan met mensen door samen iets te doen, bijvoorbeeld opruimen, vind ik fijn. Als het nodig is, kan ik daarin doortastend optreden, terwijl ik van nature een rustig iemand ben. Verder treed ik mensen graag open en eerlijk tegemoet. Als Opruimcoach zal ik vertrouwelijk omgaan met wat ik zie en hoor bij mijn klanten thuis.

Heb je je aangemeld, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij jou thuis. Het is allereerst van belang om na te gaan of we een klik met elkaar voelen. Als we aan de slag gaan, zullen we intensief samenwerken. Voel je vrij om hierin open te zijn. We bespreken en bekijken wat voor jou de knelpunten zijn en wat je wilt veranderen. Heb je daar een Opruimcoach bij nodig

Ik vertel je iets over mijn manier van werken. Zijn we het eens, dan stemmen we af wanneer, waarmee en op wat voor manier we van start gaan en wat de kosten zijn. Wil je op een andere manier verder? Ook prima!

Na de kennismaking ontvang je een overzicht van de gemaakte afspraken (wat, wanneer, hoe en de prijs). Tijdens een werkbezoek gaan we aan de slag volgens het plan en maken een start met het ordenen van een deel van je spullen, administratie, agenda óf huishouding. Een werkafspraak duurt gemiddeld 3 uur zodat we echt iets kunnen doen. Afsluitend maken we een nieuwe afspraak.