Lid

De Schavuiten

Samen staan we sterk!
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Bij verpleegkundig kinderdagverblijf de Schavuiten werken wij vanuit de de filosofie dat de vraag wat het kind nodig heeft centraal staat. Wij streven continu naar een zo hoog mogelijk niveau van zorg en opvang. Iedereen binnen de Schavuiten wordt gewaardeerd om wat hij/zij is. Ieder individu is voor ons uniek. Samen staan we sterk!

De Schavuiten Zwolle is gevestigd binnen de muren van kinderdagverblijf Pi. Op deze locatie hebben we een verticale groep met kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar. De Schavuiten is er voor kinderen die niet naar een regulier kinderdagverblijf kunnen, omdat ze verpleegkundige zorg nodig hebben. Ook extra begeleiding door een veelal medische oorzaak kan reden zijn om gespecialiseerde opvang voor uw kind te zoeken. Dit kan tijdelijke zorg zijn, maar ook langdurige zorg.

Omdat de Schavuiten binnen kinderdagverblijf Pi is gevestigd, kunnen ook gezonde broertjes of zusjes gebruik maken van hetzelfde adres voor de reguliere kinderopvang. U brengt ze op dezelfde locatie en toch krijgt ieder kind wat hij/zij nodig heeft.