Lid ZZP

Anhuus

AnHuus heeft ruime ervaring in de zorg en begeleiding aan ouderen, mensen met een chronische ziekte of aandoening, mensen met dementie of niet-aangeboren hersenletsel (NAH).
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Mijn naam is Anneke Velthuis, 43 jaar. Samen met mijn man woon ik in Dedemsvaart, een mooi dorp in Overijssel waar wij met veel plezier wonen.

In mijn werk kom ik veel in contact met mensen die verschillende Overijsselse dialecten spreken. De naam AnHuus is geïnspireerd door het dialect en vormen een afkorting van mijn voor- en achternaam: Anneke Velthuis.

Voor zowel welzijn als zorg bij u thuis bent u bij AnHuus aan het juiste adres omdat ik zowel op verpleegkundig als in het sociaal werk deskundig ben. Hierdoor kunt u voor hulpvragen op meerdere gebieden bij mij terecht en hebt u een vaste professional aan huis. Mijn zorg en begeleiding richt zich op het  bevorderen, behouden of compenseren van uw zelfredzaamheid.

 

De missie van AnHuus is een bijdrage te leveren aan het langer thuis kunnen wonen van mensen met een zorg- en/of begeleidingsbehoefte. Vanuit mijn werkervaring in de zorg en begeleiding aan mensen thuis merk ik dat er veel behoefte is om zolang mogelijk op het eigen vertrouwde plekje te kunnen blijven wonen. Wat ook aansluit bij de huidige visie op zorg en wonen. Zelfstandigheid en keuzevrijheid zijn hierin belangrijke waarden voor velen. Dit zijn waarden waar ik mijzelf ook sterk mee conformeer. 

AnHuus werkt samen met u en uw naasten vanuit wederzijds respect en vertrouwen.We laten elkaar in de waarde en hebben respect voor elkaar. AnHuus werkt in verbinding met u en betrokkenen. En luistert naar uw wensen en behoeften en stelt van daaruit samen met u een plan op. Waar nodig en mogelijk zoeken we naar verbindingen om uw netwerk te versterken en verbindingen binnen de samenleving.

AnHuus werkt vanuit vertrouwen op uw innerlijke veerkracht. U wordt benaderd vanuit uw persoon en mogelijkheden. De regie wordt zoveel mogelijk bij u gelaten en hierbij sluit mijn zorg en/of begeleiding aan.