Lid ZZP

Crea Two D

“Bij Crea Two D komen mensen met een verstandelijke beperking tot hun recht. Ze worden gezien, zonder bekeken te worden”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Crea Two D is een kleinschalige dagbesteding. Daardoor kunnen we ons goed aanpassen aan de behoeften, wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Er zijn deelnemers die elke dag in de werkplaats bezig zijn en anderen zijn er een paar keer in de week.

Samen eropuit
Zo af en toe gaan we er samen op uit voor een gezonde snack op de markt of een drankje op een gezellig terras in het centrum. Of we gaan op zoek naar mooie tweedehands spullen waar we weer iets moois van kunnen maken en met trots kunnen verkopen in de winkel.

Bij Crea Two D maken mensen met een verstandelijke beperking mooie spullen voor in je huis of om cadeau te geven. De werkplaats en de winkel zijn in het centrum van Meppel. Je loopt er zo even binnen om te kijken wat we te koop hebben of een praatje te maken.

Alles wat we maken en verkopen is met liefde en aandacht gemaakt. En het is duurzaam, want we maken van oude dingen graag weer iets nieuws. Er zijn al genoeg spullen in de wereld en met een creatieve twist maak je er zomaar iets anders van.