Puur Persoonlijk

“Puur Persoonlijk ondersteunt mensen die kwetsbaar zijn op het gebied van ouderschap, wonen en arbeid. Wij werken met jou samen, maar ook met de mensen die belangrijk voor jou zijn.”

Let op! Deze partij is aspirant-lid van de coöperatie. Dit houdt in dat zij al wel toegetreden zijn tot ons netwerk maar nog niet voldoen aan alle kwaliteitseisen om cliënten via de coöperatie in zorg te nemen. Nadat de partij blijk heeft gegeven te voldoen aan alle kwaliteitseisen, zal het lidmaatschap omgezet worden en kunnen cliënten bij de coöperatie worden aangemeld.

GA NAAR DE WEBSITE
OVER ONS

Puur Persoonlijk ondersteunt mensen die kwetsbaar zijn op het gebied van ouderschap, wonen en arbeid. Wij zijn een zorgservicebureau.

Samen gaan we op zoek naar jouw eigen kracht. We kijken naar wat je allemaal kunt. En wat nog nodig hebt, om je weer krachtig te voelen. Centraal staat: hoe ben jij, hoe denk jij, hoe ontwikkel jij je. Daarop sluiten wij aan. Hiervoor gebruiken wij onder andere de methode ‘Op Eigen Benen’ van INVRA en de bijbehorende instrumenten INVRA OuderschapINVRA Wonen en INVRA Arbeid.

Puur Persoonlijk werkt in het ondersteunen met het systeempedagogisch op stellen. We houden rekening met en kijken naar zaken die belangrijk zijn in jullie leven. We maken met een beeld (het opstellen) zichtbaar waar de krachten liggen in de opvoeding of waar krachten liggen bij het kind. Het is belangrijk dat het systeem waarin kinderen opgroeien zo compleet mogelijk is. Door een beeld te maken van het systeem wordt het mogelijk om met de stroom mee te roeien.

Met twee families leven

Je bent en blijft altijd ouder van je kind.
Ook als je kind, soms tijdelijk, niet meer bij je woont.
Wij zien dat het voor je kind ook dan belangrijk is als je betrokken bent bij de opvoeiding en je stem gehoord wordt.
Bij de opvoeding is het ook belangrijk dat de professionals met jou als ouder(s) blijven samenwerken, zodat je kind zich blijf ontwikkelen.
Als iedereen goed samenwerkt, dan heeft dat een goede invloed.
Wij werken op deze manier en we werken samen met elkaar.

Binnen Puur Persoonlijk werken we ook samen. Ons team bestaat uit gedreven, ervaren en geschoolde mensen.

Puur Persoonlijk werkt ook samen met andere professionals die kwetsbaarheid constateren bij ouders die zelfstandig hun kind(eren) opvoeden.

WACHTTIJDEN

Aanmeldingstijd

Mensen die nu een intake/ 1e gesprek hebben gehad hebben gemiddeld 0 dagen gewacht.

Leveringstijd

Mensen die nu gestart zijn hebben na intake gemiddeld 0 dagen gewacht.