Lid

PGVZ

“Thuiszorg en begeleiding zoals u het wenst.”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Zorg, met tijd voor elkaar Flexibel, op maat en begrepen. PGVZ biedt hulp in de huishouding, thuiszorg, casemanagement dementie en specialistische ambulante begeleiding. Verder is PGVZ actief op het gebied van werk en dagbesteding en biedt PGVZ zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven aan mensen met een beperking.

Onze zorgvragers zijn mensen die bewust kiezen voor een kleinschalige organisatie met kleine teams, zodat ze vertrouwde gezichten om zich heen hebben. Zorg dat met voldoende aandacht wordt gegeven. Zorg met tijd voor elkaar. 

PGVZ is een uiterst ‘platte’ organisatie. Een compact management stuurt een brede basis van verzorgers aan, die met een grote mate van zelfstandigheid werken. Dat scheelt flink in de kosten. Wij bieden meer zorg voor hetzelfde geld.

Daarbij komt dat de verzorgers veel vrijheid hebben om in overleg met u uw behoefte in te vullen, en dat meteen neer kunnen leggen bij degenen die dat mogelijk moeten maken. De lijnen zijn kort, de kosten laag en de service hoog.