Lid ZZP

Ontzorg Zwolle

“In ons werk vormen enkele kernwaarden de basis waar we de zorg op voortbouwen: eerlijkheid, openheid en vertrouwen. Oftewel: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. ”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Ontzorg Zwolle is een kleinschalige zorgaanbieder die individuele begeleiding en huiswerkbegeleiding biedt in een ambulante setting. In ons werk vormen enkele kernwaarden de basis waar we de zorg op voortbouwen: eerlijkheid, openheid en vertrouwen. 

Oftewel: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. 

De begeleiding wordt op informele wijze verzorgd. Op deze manier werken we aan een vertrouwensband. Dit vormt een belangrijk uitgangspunt om samen aan de doelen te werken en stappen vooruit te zetten. Geen begeleiders die boven je staan maar naast je, als een team. 

Zo willen we ontzorgen, door er te zijn.

Na de aanmelding wordt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek ingepland. Tijdens dit gesprek brengen we jouw hulpvraag in kaart en wordt er ingeschat hoe Ontzorg Zwolle jou hierbij kan helpen. Mocht dit het geval zijn en is er van beide kanten een klik, dan komt er een vervolggesprek waarbij de intake zal plaatsvinden. Tijdens de intake zal de hulpvraag verder worden uitgewerkt. We zullen dan jouw doelen opstellen en we maken afspraken over hoe we de begeleiding het beste kunnen vormgeven. Deze informatie zal vervolgens in een begeleidingsplan verwerkt worden.

Hoe de begeleiding wordt vormgegeven, is afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden. Ieder mens is anders. Wij passen ons aan om zo de begeleiding op maat te leveren en op een manier die het beste bij jou past. Uiteraard gebeurt alles in samenspraak met de client en indien gewenst met diens omgeving. Alles met de voorwaarde dat je zelf gemotiveerd bent om samen aan de slag te gaan.