Wie we zijn

Klaver4you is een coöperatie; wij werken met een aansturende Raad van Bestuur en een toezichthoudende Raad van Commissarissen. Daarnaast werken wij met een kleinschalige Backoffice, voor de uitvoering van de operationele processen.

Graag stellen wij ons aan jullie voor!

 

Servicecentrum

Op het servicecentrum, het “hart” van Klaver4you, vinden alle operationele processen plaats. Vanuit een kleinschalige bezetting worden hier alle afhandelingen uitgevoerd met betrekking tot de (zorg)administratie, financiële administratie, inkoopprocedures etc. Ook dient het centrum als contactpunt voor de zorgaanbieder, de gemeente(s)/ het zorgkantoor en alle overige betrokkenen.


Evert Dalhuisen
medewerker Backoffice

Ruben Kroes
medewerker Backoffice

Dries Bakker
medewerker Backoffice

Lisanne van Emous
supervisor Servicecentrum

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur bestaat uit drie zorgprofessionals, met aan het hoofd een betrokken maar onafhankelijke voorzitter. Het bestuur werkt vanuit nauw contact met elkaar samen, zowel op bestuurlijk als (zorg)organisatorisch niveau.
Rob Buis
voorzitter

Wilma van Vilsteren
secretaris

Daniel van der Breggen penningmeester

Janita Kroes
vicesecretaris

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen bestaat uit drie professionals met ervaring en/ of affiniteit in de zorg. De raad komt minstens eenmaal per kwartaal samen met elkaar en de Raad van Bestuur. Daarnaast houden zij contact met het servicecentrum en bezoeken zij regelmatig de ledenvergaderingen.
Peter van Wegen 
voorzitter

Marloes Ambagtsheer
raadslid

Douwe Boersma
raadslid