Lid

Het Dolfijnenhuis

“De persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten staan in ons zorgaanbod centraal.”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

De kern van ons zorgaanbod is gericht op de gehandicaptenzorg. Op mensen met een licht verstandelijke beperking. Maar ook cliënten met de diagnose autisme of met een lichte lichamelijke beperking zijn welkom bij ons. Onze cliënten vallen grotendeels onder de WMO en deels onder de WLZ. Onze cliënten kunnen zichzelf aanmelden of worden doorverwezen door de gemeente Kampen, het UWV of andere instellingen.

Vind jij het leuk om werkervaring op te doen in de horeca? Of om klanten te helpen in een winkel? Of werk jij liever achter de schermen? Dan is onze dagbesteding misschien wel wat voor jou! Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten. Uiteraard begeleiden wij jou in dit proces. Zodat je ontdekt waar jouw kracht ligt en kunt toewerken naar je persoonlijke doelen.

Het Dolfijnenhuis biedt ook individuele begeleiding. Dit is maatwerk, want we bekijken per persoon wat nodig en wenselijk is. We bepalen samen wat een goed traject is voor jou.

Het Dolfijnenhuis biedt begeleiding bij persoonlijke verzorging. Onze cliënten verzorgen zichzelf en wij begeleiden hen daarin. Zo letten we op persoonlijke hygiëne en de gezondheid van onze cliënten.

 Dolfijnenhuis werkt samen met ‘Zorgverlening Kampen’. Dit is een wooninitiatief aan de Graafschap in Kampen. Daarnaast bieden wij onze cliënten ambulante begeleiding. Zodat zij zo zelfstandig mogelijk thuis kunnen functioneren.