Lid ZZP

Bizzy Support – opruimcoach

Het is mijn missie om uw leven makkelijker en fijner te maken.

GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Ons leven lang verzamelen wij spullen om ons heen. Te denken valt aan: keukengerei, boeken, souvenirs, kleding en kinderspullen. Spullen van uzelf, uw kinderen, maar soms ook die van een dierbaar persoon die overleden is. Er komt een periode in ons leven waarbij we spullen die we niet meer nodig hebben moeten opruimen en loslaten. 

 Door op te ruimen creëer je overzicht en rust in huis en hoofd. Tevens een kleinere kans op het kwijtraken van spullen en ongelukken. Ook worden er nieuwe situaties mogelijk gemaakt, zoals kleiner wonen. Maar ook als u een bepaalde periode af wilt sluiten, is het goed om op te ruimen. Het is soms lastig, maar uiteindelijk geeft het rust. 

 

 

 

Als professional organizer / opruimcoach ondersteun ik u hier graag bij in Zwolle en omgeving (straal van 40 km). Ik leid het proces in de juiste banen, waardoor u sneller klaar bent. Daarnaast bied ik een luisterend oor tijdens het opruimen. Ik respecteer uw gevoel en houd hier rekening mee. Als wij klaar zijn, weet ik vanuit ervaring, dat u een gevoel van opluchting zult ervaren. De woorden: “Dit had ik veel eerder moeten doen”… zijn mij niet vreemd.