Aspirant-lid

Jarinda Verlies- en Rouwbegeleiding

Let op! Deze partij is aspirant-lid van de coöperatie. Dit houdt in dat zij al wel toegetreden zijn tot ons netwerk maar nog niet voldoen aan alle kwaliteitseisen om cliënten via de coöperatie in zorg te nemen. Nadat de partij blijk heeft gegeven te voldoen aan alle kwaliteitseisen, zal het lidmaatschap omgezet worden en kunnen cliënten bij de coöperatie worden aangemeld.
Verlies en rouw zijn kwetsbare onderwerpen, maar ik vind het juist belangrijk dat hier ook aandacht voor mag zijn. Rouw is de achterkant van liefde.
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Ziekte, verlies en rouw zijn kwetsbare onderwerpen. Dat hier ook aandacht voor mag zijn is belangrijk. Daarom ben ik gestart met ‘Jarinda Verlies- & Rouwbegeleiding. 

Werken met kinderen en jongeren doe ik al jaren met veel passie. Juist wanneer het moeilijker gaat in het leven van een kind of jongere, help ik ze graag op weg om op eigen kracht weer verder te kunnen gaan. Dit kan gaan over een ziekte, verlies en/of rouwsituatie bij het kind of jongere zelf, maar ook bij de broer, zus of ouder.

 

Voor welke begeleiding kun je terecht bij ‘Jarinda Verlies- & Rouwbegeleiding’?

  • Verlies- en rouwtherapie voor kinderen en jongeren
  • Begeleiding in het gezin bij vragen over ziekte, verlies en rouw: hoe vertel ik…?
  • Pedagogische begeleiding bij (chronisch) zieke kinderen

Waar wordt de begeleiding geboden?  Dit kan in mijn praktijk in Meppel, maar ook in de thuissituatie.