Lid

De Hof van Sion

“Wij willen ons onderscheiden doordat wij samen met de bewoners streven naar een veilig en warm thuis, waar we naast en met elkaar het leven delen.”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Wij zijn Jet en Martijn Venhuizen. Met passie en gedrevenheid zijn wij er op gericht hartsgerichte zorg te verlenen. En zijn we op zoek naar de uniciteit van elk mens. Wij willen ons onderscheiden doordat wij samen met de bewoners streven naar een veilig en warm thuis, waar we naast en met elkaar het leven delen.

 Elkaar kunnen vertrouwen is voor ons heel erg belangrijk. Ons team is een sterk gepassioneerd, gezond team met prachtige gaven en talenten. Het is fijn om samen te werken met mensen die elkaar aanvullen en op die manier meebouwen. We merken dat de visie en droom van de Hof door het hele team gedragen wordt. Hof van Sion is een woonboerderij, waar we vanuit onze christelijke levensovertuiging betrokken zorg leveren sinds september 2011.

De kleinschalige woonboerderij is gevestigd op een schitterende locatie in ´s Heerenbroek, onder de rook van Zwolle. We wonen daar in een mooie woonboerderij aan de rand van het dorpje. Op de authentieke woonboerderij, wonen we met ons gezin.

Hof van Sion is een plek waar professionele zorg en aandacht wordt gegeven. Wij mogen elke dag weer genieten van deze prachtige plek. Deze plek heeft ons heel veel te geven. De rust en ruimte van de tuin, met zijn mooie bloemen en dieren. Daar danken wij onze God voor.