Aspirant-lid

Veilig voor Elk

Let op! Deze partij is aspirant-lid van de coöperatie. Dit houdt in dat zij al wel toegetreden zijn tot ons netwerk maar nog niet voldoen aan alle kwaliteitseisen om cliënten via de coöperatie in zorg te nemen. Nadat de partij blijk heeft gegeven te voldoen aan alle kwaliteitseisen, zal het lidmaatschap omgezet worden en kunnen cliënten bij de coöperatie worden aangemeld.
Veilig voor Elk is er voor mensen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Veilig voor Elk is er voor mensen die te maken hebben (gehad) met huiselijk geweld. Ook mensen bij wie huiselijk geweld dreigt te ontstaan kunnen terecht bij Veilig voor Elk.

Veilig voor Elk biedt specialistische ambulante hulpverlening gericht op het doorbreken van huiselijk geweld patronen, zodat hoop op een veilig bestaan kan groeien en herstel mogelijk is. 

Samen werken we aan het onderkennen, ontmaskeren en doorbreken van onderliggende patronen. Daarbij hebben we oog voor de functie en aard van het huiselijk geweld. Ook hebben we aandacht voor de impact van het geweld op de betrokkenen. Zo sluit onze hulpverlening aan bij de specifieke behoeften en situatie van de cliënt en het systeem. 

Voor het tot stand brengen van veiligheid en herstel werken we waar nodig samen met andere organisaties, zoals gemeenten, veiligheidspartners, GGZ en verslavingszorg.

 

Wat kan je van ons verwachten?
Bij ons kan je rekenen op deskundige hulpverlening. We kijken naar wie je bent en wat jij nodig hebt. Daarbij houden we rekening met de emotionele, psychologische en fysieke aspecten van huiselijk geweld. Bij ons staat de veiligheid en het welzijn van de betrokkenen altijd voorop. Samen werken we aan een toekomst zonder geweld, veilig voor elk.