Lid ZZP

Viltzijdig

Viltzijdig is een samenvoeging van de materialen waar ik mee werk. Bovendien lijkt viltzijdig sprekend op veelzijdig. En die term past uitstekend bij mij als persoon en de vele toepassingsmogelijkheden van het vilt.
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

De veelzijdigheid in Dagbesteding is een kleinschalige vorm van dagbesteding  voor volwassenen met niet aangeboren hersenletsel of psychische moeiten.

Als zelfstandig zorgondernemer biedt Heidi Urban Pasterkamp  tot 7 dagdelen per week dagbesteding, in de vorm van het bieden van werkruimte, randvoorwaarden en wanneer nodig begeleiding zodat de cliënten die deel uit maken van deze vorm van dagbesteding zich kunnen richten op hun kunst en verdere ontplooiing van hun talenten.

De veelzijdigheid in dagbesteding  is een plek van ontmoeting, inspiratie, stimulans en gezelligheid.

 

Heidi Urban Pasterkamp is veelzijdig kunstenares in wol vilt en zijde. Vilt laat zich zowel ruimtelijk als in het platte vlak verwerken.

In mijn ruime atelier hebben verschillende mensen een plek gevonden voor dagbesteding, gericht op kunst en cultuur. Alle informatie vind u op de website van atelier de Delta.

Bent u geïnteresseerd? U bent van harte welkom voor een kopje koffie om de sfeer te proeven. Maak hier voor gerust een vrijblijvende afspraak via heidi@viltzijdig.nl. Het realiseren van dagbesteding kan via PGB (persoonsgebonden Budget), of via ZIN (zorg in natura).