Lid ZZP

Regie op Koers

“Ik help je je gedachten te ordenen, angsten en blokkades weg te nemen en structuur aan te brengen. Zodat je weer regie hebt over je eigen leven.”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Ik ben Erica Koers, professioneel MatriXcoach en hypnotherapeute. Een vorm van coaching/therapie die zich niet op de problematiek focust, maar op de gevoelens die het oproept en het vermogen om dit vanuit jezelf om te zetten in iets positiefs

Met één van onze kinderen hebben we zelf ervaren wat het is om te leven met een trauma. Een trauma dat niet alleen de persoon zelf in zijn greep houdt, maar effect heeft op iedereen in het gezin.

Na diverse, jarenlange therapieën hebben we de kracht van de MatriXmethode en hypnotherapie ervaren in een enkele sessie. Eigen kracht, eigen regie. Dat is wat het mij en mijn gezin heeft gegeven en wat ik met mijn coaching wil bereiken.

In een alsmaar voortdenderende maatschappij lukt het niet altijd om op koers te blijven. Ervaar jij gevoelens van stress, angst of van depressie? Een vol hoofd, concentratieproblemen of diepere emotionele problemen? Ik kan helpen. 

Als gecertificeerd MatriXpractitioner en hypnotherapeut leer ik je – vanuit mijn praktijk in Deventer – om de regie terug te pakken en weer in control te zijn over je eigen leven