Leden

Autisme voor Autisme

Wij met autisme hebben weliswaar een andere denkwijze dan de ‘standaard’, maar ook wij mogen zijn wie we zijn.
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Voel jij je (vaak) niet begrepen, maar begrijp jij een ander (dan wel de wereld) vaak ook niet?

 Loop jij (vaak) vast in de communicatie met jouw omgeving?

Ervaar jij onder meer gevoelens van frustratie en onmacht?

Draait jouw hoofd niet alleen overuren maar slaat dit ook nog eens om in piekergedachtes?

Wil jij meer rust in je hoofd en leren accepteren dat jij bent wie je bent en daardoor mag zijn wie je bent? Daar kan ik je bij ondersteunen.

Ik praat en luister niet óver autisme maar vanuit ervaring mét autisme.

Mijn kracht is gelegen in het goed en aandachtig kunnen luisteren en ik heb een duidelijke en directe manier van communiceren. Ik ben zakelijk en praktisch van aard en ik vind wederzijds vertrouwen enorm belangrijk. Wat mij nog meer kenmerkt als persoon is mijn enthousiasme, loyaliteit, perfectionisme en eerlijkheid.

 

Ik wil jou helpen om te leren denken vanuit mogelijkheden/kansen in plaats vanuit (mogelijke) problemen. Ik ben niet een coach die mensen slechts zegt dat het wel goed komt. Ik wil juist tot de kern komen door jou daadwerkelijk te laten zien en ervaren waartoe je in staat bent. Ik wil laten zien dat het leven voor iedereen een grote zoektocht is, maar dat je jezelf wel wat ruimte moet gunnen om af en toe een afslag te nemen. Dingen te proberen. En uiteraard moet dan worden gekeken wat mogelijk is binnen jouw specifieke situatie.

 

Mijn ervaring is dat daar waar je hart ligt, de moeite waard is om voor te vechten. Het kost durf en investering om in het begin meer in te leveren dan je van jezelf gewend bent. We zijn namelijk snel gewend aan een positie die vertrouwd voelt, waardoor het makkelijker is om daarin te blijven hangen. Uit je vertrouwde bubbel stappen kan beangstigend zijn, maar kan wel leiden naar een bubbel die niet slechts vertrouwd maar veilig, comfortabel en vooral eigen voelt. Dit uiteraard in de stappen die voor jou haalbaar zijn.