Lid ZZP

Ester Pronk Begeleiding & Coaching

“Mijn streven is om mensen meer geluk te laten beleven in het leven. Hierdoor komt ook voor anderen de zin in leven weer terug.”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Mijn naam is Ester Pronk en ik heb sinds 1997 gewerkt in het maatschappelijk welzijn, de GGZ en verslavingszorg. In mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in de verschillende sectoren en ambulante begeleiding

In 2000 heb ik mijn SPH diploma behaald en 2015 heb ik een opleiding tot geregistreerd Leefstijlcoach afgerond. In 2015 ben ik ook gestart als zelfstandige. Ik heb verschillende trainingen en cursussen gevolgd in de verschillende werksettingen.

In het dagelijks leven vind ik het belangrijk om balans te hebben en houden. Dit doe ik door te sporten, gezond te ten en te drinken en te genieten van mijn gezin en het leven. In mijn werk ervaar ik de afwisseling en de contacten, waardoor ik veel plezier en uitdaging heb. Hardlopen in de natuur is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Het geeft mij ontspanning en ik geniet volop van de omgeving waar ik hardloop.

Mijn streven is om mensen meer geluk te laten beleven in het leven. Hierdoor komt ook voor anderen de zin in leven weer terug.

Samen met mensen kijk ik wat goed gaat, maar ookwat anders kan. Wat kom je tegen vandaag en hoe ga je hiermee om? Jij bepaalt namelijk zelf tot hoe ver je wilt gaan en waaraan je wilt werken. Samen vertrouwen en een relatie opbouwen vind ik een essentieel onderdeel van de begeleiding om te kunnen bereiken wat je wilt bereiken

Het krijgen van zelfvertrouwen, het bewaken van grenzen bewaken en realistisch denken zijn een rode draad in de begeleiding en coaching. Ik maak gebruik van voorbeelden uit je eigen leven en door het samen doen en voelen wat je lichaam zegt. Uitgangspunt zijn de kwaliteiten die je al hebt en de dingen waar je plezier in hebt.

De begeleiding en coaching is aan huis. Onze afspraken zijn afhankelijk van de indicatie. Vaak zijn ze 1 keer per week, soms vaker. Het contact tussen jou en mij kan ook bestaan uit telefoneren, e-mailen en/of Whatsappen.