Aspirant-lid

Thomashuis Olst

 Let op! Deze partij is aspirant-lid van de coöperatie. Dit houdt in dat zij al wel toegetreden zijn tot ons netwerk maar nog niet voldoen aan alle kwaliteitseisen om cliënten via de coöperatie in zorg te nemen. Nadat de partij blijk heeft gegeven te voldoen aan alle kwaliteitseisen, zal het lidmaatschap omgezet worden en kunnen cliënten bij de coöperatie worden aangemeld.
“Een liefdevol thuis voor mensen met een verstandelijke beperking.”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

In Olst is het goed toeven. Het Thomashuis ligt aan de rand van het dorp. Het is gevestigd in een ruime herenboerderij met parkachtige tuin. De zorgondernemers leven er met 8 a 9 mensen met een verstandelijke beperking samen. De grote boerderij is modern en gezellig ingericht. Bewoners hebben een eigen zit/slaapkamer en delen de huiskamer, keuken en het sanitair met elkaar. Er zijn ook wat kleine dieren om te verzorgen. Allen dragen een steentje bij in het dagelijks leven, zoals samen koken en het schoon houden van de leefomgeving. Ieder heeft daarin een taak die bij hem of haar past.  Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor activiteiten buitenshuis

Er is een vast team van kundige medewerkers, met hart voor de zorg, die samen met de zorgondernemers en wat vrijwilligers de ondersteunende begeleiding bieden, zodat de bewoners kunnen leven zoals zij dat graag willen en zichzelf kunnen zijn.

Ook heeft het Thomashuis een eigen dagbestedingsproject voor creatief bezig zijn op allerlei gebied, in de tuingroep werken, maar ook in de bijbehorende winkel waar de producten verkocht worden die de deelnemers zelf gemaakt hebben. Neem gerust eens een kijkje op de website van Worksjop, hierop staat alle informatie en kunt u zelfs de producten bestellen in de webshop

Het dagbestedingsproject is niet alleen voor bewoners van het Thomashuis, maar ook voor mensen met een verstandelijke beperking die elders wonen.