Lid ZZP

Intelecto (tijdelijk inactief)

LET OP! Zorgaanbieder Intelecto is tijdelijk niet actief. Er kunnen dan ook geen nieuwe zorgvragers aangemeld worden.
“Intelecto is een kleinschalige praktijk voor opvoedondersteuning en begeleiding voor kinderen en pubers.”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Intelecto is een kleinschalige praktijk voor opvoedondersteuning en begeleiding voor kinderen en pubers. Bij sommige kinderen verloopt de opvoeding moeizamer dan bij andere kinderen. Het kan dan prettig zijn als iemand met je meedenkt. Je kunt dan terecht bij een kindercoach, kinderpsycholoog of orthopedagoog.

Een orthopedagoog is gespecialiseerd in het bieden van opvoedondersteuning en begeleiding aan kinderen en pubers. Veel ouders vinden het belangrijk dat de aanpak persoonlijk en laagdrempelig is en dat er niet gelijk een label wordt geplakt op het kind. Dit is vaak een reden voor ouders om te kiezen voor om een kleinschalige praktijk. Bij Intelecto bent u dan aan het juiste adres.

Intelecto is 4 jaar geleden gestart door Asmaret Esajas, universitair geschoold orthopedagoog.

Ik heb de master orthopedagogiek afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Op dit moment volg ik het postdoctorale verdiepingstraject tot Orthopedagoog Generalist. Op donderdag en vrijdag werk ik als orthopedagoog bij Intelecto. Naast mijn werk bij Intelecto werk ik parttime in de residentiële jeugdzorg als orthopedagoog. 

In mijn werk maak ik gebruik van verschillende methodes. Ik kijk hierbij goed wat er bij u en uw kind past. Ik overleg regelmatig met u. Ik zie de begeleiding als een samenwerking. Ik ben NVO en SKJ geregistreerd. Deze registraties zorgen ervoor dat professionals vakbekwaam blijven en borgen kwaliteit, reflectie en scholing.