Lid

Intraverte

“Intraverte is er voor kinderen bij wie de ontwikkeling niet helemaal vanzelf gaat. Wij helpen kinderen door aan te sluiten op de eigen ontwikkeling van een kind; dus via spel en beweging!”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Intraverte is een multidisciplinaire praktijk gericht op kinderen met een hulpvraag op het gebied van bewegen en gedrag. Wij zijn er voor kinderen waarbij de ontwikkeling niet helemaal vanzelf gaat. Bijvoorbeeld bij moeite met bewegen en samenspelen, weinig zelfvertrouwen hebben, zich niet goed kunnen concentreren in de klas, of soms heel boos kunnen worden en eigenlijk niet goed weten hoe ze daarmee om kunnen gaan. Maar ook wanneer motorische vaardigheden achterblijven zoals schrijven, fietsen, klimmen en rennen. Wij helpen kinderen door aan te sluiten op de eigen ontwikkeling van een kind; dus via spel en beweging

Een begeleidingstraject binnen Intraverte bestaat veelal uit meerdere onderdelen die elkaar aanvullen. Na de aanmelding (via de website of telefonisch), wordt er een vrijblijvende kennismaking met de ouders/verzorgers ingepland. 

Passend bij de hulpvraag wordt er gekeken bij wie de kennismaking wordt ingepland:

Een oefentherapeut
Bij een hulpvraag gericht op hulp en ondersteuning bij houding, beweging of fysieke vragen.

Een psychomotorische therapeut
Bij een hulpvraag op sociaal emotioneel gebied.

Een kinderoefentherapeut en (kinder)ergotherapeut
Bij een hulpvraag op het gebied van het verbeteren van bewegen, motorische ontwikkelingsachterstand of als onderdeel van een meervoudige hulpvraag.

Een orthopedagoog
Bij een hulpvraag op het gebied van moeilijkheden in de opvoeding en/of de ontwikkeling van het kind.