Lid

HiFive

“Gericht op mensen zoals jij en ik.”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Ben je de grip kwijt op je leven door psychische problemen? Kun jij de draad niet goed oppakken na een niet aangeboren hersenbeschadiging? Heb je een stoornis in het autistisch spectrum en wil je daarmee leren omgaan? Je wilt van alles, maar je komt niet vooruit? Hifive biedt gespecialiseerde begeleiding bij jouw thuis bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. We gaan samen je kracht ontdekken en versterken. We stemmen de ondersteuning af op jouw wensen en de doelen die jij wilt halen in je leven.

We maken een uitdaging van wat eerst onmogelijk leek. We kijken samen met jou hoe jij je leven wilt inrichten. De begeleiding bieden we op verschillende levensgebieden. Dit kan betrekking hebben op wonen, werken, studeren, financiën, relatie en opvoeding.  

Iedereen is anders en we gaan uit van jouw talent. Met mensen in je naaste omgeving kun jij je veilig en gesteund voelen. Daarom betrekken we de mensen  die belangrijk voor jou zijn ook bij de begeleiding.  Zodat zij ook weten wat jij nodig hebt. Jij blijft de baas over jouw leven en bepaalt de richting die jij op wilt gaan.