Lid

GewoonZeS

“Vanaf 01-04-2021 zijn GewoonZorg en ZeS op maat gefuseerd en heten nu GewoonZeS. Wij bieden ambulante- en woonbegeleiding in de regio Zwolle, Kampen, Steenwijk en Dalfsen.”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Loop jij, door omstandigheden, vast in het leven en lukt het niet om zelf een oplossing te vinden?

Een team met betrokken en deskundige medewerkers staat voor je klaar!

GewoonZeS is sterk in het begeleiden van (jong)volwassenen die door omstandigheden merken dat ze vastlopen in het dagelijks leven. Die omstandigheden kunnen heel verschillend zijn, bijvoorbeeld een lastige thuissituatie of psychische moeilijkheden. 

 GewoonZeS werkt vanuit een goede relatie tussen jou en de begeleider. We werken vanuit gelijkwaardigheid, betrokkenheid en bieden begeleiding op maat. Je begeleider helpt je bijvoorbeeld om gewoontes te herkennen die een negatieve invloed hebben op je dagelijks leven. Dat zorgt ervoor dat je controle terugkrijgt over je leven en je problemen zelf weer aan kan pakken en oplossen. 

Wij streven ernaar om ons zorgaanbod op maat te leveren en doen dit vanuit de volgende kernwaarden:

Gelijkwaardigheid
Respect
Integriteit
Betrokkenheid
Continuïteit
Deskundigheid

 GewoonZeS biedt begeleiding bij jou thuis, maar het is ook mogelijk om af te spreken in een van de huiskamers op onze locatie(s). Dat zijn ruimtes met een prettige huiselijke uitstraling waar je je welkom mag voelen. Thuis of bij ons, voor ons is het belangrijk dat jij in een omgeving bent waarin jij je prettig en veilig voelt.