Wat is Klaver4you?

Klaver4you is een zorgcoöperatie. Dat betekent dat wij samenwerken met zorginstellingen. Wij zijn zelf geen zorginstelling. Wij hebben dus zelf geen mensen in dienst die zorg kunnen leveren.

Klaver4you is in 2012 opgericht door een aantal zorginstellingen, die graag samen wilden gaan werken. Zij wilden nog betere zorg kunnen leveren, waarbij de zorg helemaal aangepast wordt aan de zorgvrager. Door samen te werken en van elkaar te leren, dachten zij dit nog beter te kunnen doen.

Nu werkt Klaver4you samen met meerdere zorginstellingen, in en rondom Zwolle. Deze instellingen zijn allemaal lid van Klaver4you. Wie dat zijn kun je vinden op de pagina De zorginstellingen. Zelf hebben we een kantoor in de wijk Dieze in Zwolle, waar onze Backoffice allerlei zaken uitvoert.

 

Wij helpen de zorginstellingen zodat zij minder tijd en geld hoeven te besteden aan alles wat niet direct met de zorg aan jou te maken heeft!

 

Wat doen wij?

Klaver4you helpt haar de zorginstellingen op de achtergrond. Wij “bemoeien” ons dus niet met de zorg die aan jou gegeven wordt!

Wat we wel doen..

  • Zorgen voor goede afspraken met het zorgkantoor en de gemeenten;
  • Op de hoogte blijven van belangrijk nieuws en ontwikkelingen in de zorg, en dit doorgeven aan onze leden;
  • Het overnemen en helpen bij de administratie van de zorg. Dit doen wij vanuit onze Backoffice;
  • Bijeenkomsten organiseren waar de zorginstellingen elkaar kunnen leren kennen, en kennis en informatie met elkaar kunnen delen.

Kortom, wij helpen de zorginstellingen zodat zij minder tijd en geld hoeven te besteden aan alles wat niet direct met de zorg aan jou te maken heeft! Zo houden zij tijd en aandacht over voor jou, en zorgen wij ervoor dat andere zaken netjes geregeld zijn.

 

Verder lezen:
Zorg krijgen: wie, wat en waar?
De zorginstellingen
Ik heb een klacht!
Contact