ZeS op maat

“ZeS op maat maakt begeleiding persoonlijk. Dit doen we door kleinschalig te werken en jou te betrekken in elke stap die genomen wordt. Jouw hulpvraag staat centraal en vormt de basis van een traject. Wij vinden het erg belangrijk om samen op zoek te gaan naar de zaken waaraan jij wilt werken.”
GA NAAR DE WEBSITE
OVER ONS

Stichting ZeS op maat is een kleinschalige, innovatieve zorgaanbieder in Overijssel en Gelderland, ontstaan vanuit passie voor zorg. Stichting ZeS op maat is een AWBZ erkende organisatie en in bezit van een HKZ certificaat.

ZeS staat voor Zelfstandig en Samen, dit is de kern van ons werk. Onze doelstelling is het leveren van kwalitatief hoogwaardige begeleiding op maat, ongeacht de problematiek, leeftijd of diagnose. Persoonlijke begeleiding en aandacht voor ieder uniek individu staan hierbij voorop.

Het ontstaan van ZeS op maat hangt samen met de ervaring van de oprichters in de zorg. Wij zagen al snel dat er een grote groep cliënten niet bediend werd en altijd tussen wal en schip dreigde te vallen. Cliënten die bij organisaties uitvallen omdat ze er niet meer welkom zijn of omdat er geen plek meer voor hen is. Het zijn de cliënten die te goed functioneren om in aanmerking te komen voor begeleid/beschermd wonen maar die het niet zelfstandig redden in onze maatschappij.

Onze  begeleiding is niet in een hokje te plaatsen. Trajecten worden op maat uitgezet maar altijd in overleg met de cliënt. Eigen regie en zelfbeschikking zijn hierbij kernwoorden.

WACHTTIJDEN

Aanmeldingstijd

Mensen die nu een intake/ 1e gesprek hebben gehad hebben gemiddeld 0 dagen gewacht.

Leveringstijd

Mensen die nu gestart zijn hebben na intake gemiddeld 0 dagen gewacht.