“Ontrafelen wat je raakt geeft grip op je grenzen”
GA NAAR DE WEBSITE
OVER ONS

De meeste mensen die in mijn praktijk komen zijn op zoek naar een persoonlijke insteek. Hun vragen en hun situatie willen zij eigenlijk zelf doorgronden, maar het blijkt dat daar toch net wat meer voor nodig is. En na een hele periode zelf zoeken naar oplossingen, hakken zij de knoop door en komen eerst kennismaken en meer horen over mijn aanpak.

Ik help je om echt bij de kern te komen waar je naar zoekt. Je wil zoveel ondernemen, je weet dat je dat innerlijke vuur ergens hebt. En hoe het dan kan dat je dan toch telkens weer stil komt te vallen, dat wil je snappen. Want nu kom je er telkens net niet. Hoe komt het toch dat je geen stap verder komt, als je al zoveel therapieën en adviezen hebt geprobeerd? Veel hulpverleners vragen zich dat ook af.

Wanneer je bij mij aan de slag gaat, zul je ervaren dat dat eerste gesprek al heel veel oplevert. Je ontdekt dat je echt zelf degene bent die de regie houdt. Soms zal je dat ongemakkelijk vinden, om op jezelf te koersen, maar gaandeweg voel je dat de rust toeneemt en dat je steeds sterker in je schoenen gaat staan. De praktijk van Veelkant is aangesloten bij de BATC en bij zorgcoöperatie Klaver4you
WACHTTIJDEN

Aanmeldingstijd

Mensen die nu een intake/ 1e gesprek hebben gehad hebben gemiddeld 0 dagen gewacht.

Leveringstijd

Mensen die nu gestart zijn hebben na intake gemiddeld 0 dagen gewacht.