Veelkant

Wie?  Felice Visser
Wat?  Begeleiding
Waar?  Diepenveen (Deventer)

Mijn naam is Felice Visser . Ik ben mijn praktijk Veelkant begonnen omdat te vaak mensen spreek die zich niet gehoord voelen. Zij ervaren vaak een gebrek aan geborgenheid. Veelkant staat voor mijn veelzijdige blik en aanpak. De veelzijdigheid doet recht aan de unieke persoonlijkheden die ik in mijn praktijk tref.

Mijn praktijk is gevestigd in Diepenveen, vlakbij Deventer, aan een prachtig pleintje vlakbij het bos. Op de eerste verdieping heb ik mijn werkruimte en ben ik van alle materialen en gemakken voorzien. Zo weet ik al mijn cliënten op een creatieve, veelzijdige wijze te begeleiden naar een eigen, unieke balans.

Welke zorg bieden we?
Individuele begeleiding (ook begeleiding in schoolsituatie)
Verschillende trainingen (o.a. oudertraining)

Aan wie?
Leeftijd           alle leeftijden
Grondslag      GGZ

Informatie over de zorg
Allereerst start je met een geheel vrijblijvende intake. Daarin staat jouw vraag centraal en is uitgangspunt voor alle vervolgstappen. Alle leeftijden zijn welkom wanneer het gaat om de onderstaande kwesties:

Levensvragen
Veelkant begeleidt en ondersteunt jou bij zinvinding, identiteitsvorming en het onderzoeken van levensvragen. De werkvormen in mijn praktijk en de rituelen die je onder mijn begeleiding vorm kan geven, helpen je bij het verwerken van je verleden of het vieren van je mijlpalen. Je transformeert je verlies en verdriet tot een zuivere bron van inspiratie. Daarmee richt je je weer op en openen zich nieuwe wegen en mogelijkheden.

Omgaan met verwachtingen van anderen
Veelkant gaat bij onrust, stress, burnout, spanning en bij problemen in de dagelijkse leefsituatie eerst met jou uitzoeken waar de oorzaak kan liggen. Die oorzaak kan zowel van buitenaf komen of juist van binnenuit. Als we beiden denken dat het zinvol is, kan er een persoonlijkheidstest van Coloured Glasses® worden afgenomen. Dit is een prachtig instrument dat volkomen vrij van oordeel is en je overtuigingen verheldert.

Orthomoleculair voedingsadvies
Spanning en zorgen putten je lijf uit. Daarom geef ik vaak een voedingsadvies en ondersteun je je lijf en je herstel desgewenst met passende supplementen van Vitakruid. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Ze zeggen het niet voor niets. Ook hier natuurlijk puur maatwerk, dus je kiest zelf wat bij je past.

Ambulante begeleiding
Waar nodig werk ik op locatie. Ik ga er vanuit dat dat een toegevoegde waarde kan hebben. Veelkant levert maatwerk, en dit hoort er in mijn ogen dan gewoon bij. De reguliere zorg en het onderwijs weten situaties te creëren die niet passen binnen de standaard methodieken. Dan is maatwerk nodig van een specialist. Ik kom dan aan huis of in school begeleiding geven.

Leer- en verwerkingsvragen
Veelkant is gespecialiseerd in verwerking. Dat gaat om leerstof, zoals het wordt aangeboden, maar ook om overprikkeling vanuit de omgeving of van binnenuit. Ik help je ontdekken hoe jouw brein creatief om gaat met informatie en daardoor ontdek je je eigen oplossing om informatie, prikkels en emoties te ordenen en te verwerken. Wanneer je vermoed of weet dat er sprake is van dyslexie, dyscalculie,  ADD of ASS en aanverwante letters, ook dan ben je van harte welkom om daar bij Veelkant op je eigen manier mee aan de slag te gaan.

Contactgegevens:
Adres De Marke 37, 7431 GE Diepenveen
Telefoon  06 47903326
E-mail info@veelkant.nl

http://www.veelkant.nl/