Aspirant-lid

PW Zorg

Voor ons zijn individuele aandacht, veiligheid en respect kernwaarden die we op elk moment waarborgen. Daarom is PW Zorg kleinschalig van opzet en zorgen we voor de juiste balans in de groepssamenstelling. 
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

PW Zorg biedt een uniek zorgconcept in de Drenthe en Overijssel. Op twee locaties, in Zuidwolde en Nijeveen, bieden wij onze vaste bewoners een echt thuis. In de dagbesteding zorgen we voor een fijne dag invulling waarbij plezier en leren voorop staan.  Maar onze dienstverlening gaat verder en wij bieden ook mentale coaching, woonbegeleiding, scholingsondersteuning en hulp bij het opstellen van zorgplannen. Alles onder begeleiding van geschoolde hulpverleners.

In principe kan iedereen met een zorgvraag en PGB bij PW Zorg terecht. Bij elke intake besteden we ruime aandacht aan de huidige groepssamenstelling en of de potentiële bewoner zich in de groep zal thuis voelen. Hierdoor we creëren we een goede onderlinge sfeer.

 

Wij, Jorine en Pierre, zijn de eigenaren van ThuisBoerderij PW Zorg. In Zuidwolde bieden wij mannen met een hulpvraag ondersteuning en begeleiding. En hier hebben we inmiddels ruim 20 jaar ervaring mee. 

PW Zorg is kleinschalig waardoor wij elke bewoner of daggast de aandacht kunnen geven die ze nodig hebben. Onze ambitie is om voor hen elke dag waardevol te laten zijn. Dat kan met standaard klusjes, door iets nieuws te leren of door een nieuw level in een game te bereiken. Dat verschilt van persoon tot persoon net als onze zorg.

Wil je kennismaken of eens komen kijken bij PW Zorg? Neem contact met ons op. Wij ontvangen je graag op onze ThuisBoerderij!