Aspirant-lid

Zorgboerderij LoveinCare

 Let op! Deze partij is aspirant-lid van de coöperatie. Dit houdt in dat zij al wel toegetreden zijn tot ons netwerk maar nog niet voldoen aan alle kwaliteitseisen om cliënten via de coöperatie in zorg te nemen. Nadat de partij blijk heeft gegeven te voldoen aan alle kwaliteitseisen, zal het lidmaatschap omgezet worden en kunnen cliënten bij de coöperatie worden aangemeld.
“Zorgboerderij LoveInCare is er speciaal voor mensen met een vorm van dementie.”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Zorgboerderij LoveInCare is er speciaal voor mensen met een vorm van dementie. Ouder worden en een zinvolle dagbesteding vinden kan een uitdaging zijn, zeker als dementie meespeelt. Bewegen gaat niet meer zo gemakkelijk en vergeetachtigheid komt vaker voor. Ook afhankelijk zijn van andere mensen is moeilijk, zeker als het hier een naaste betreft. Tegelijkertijd is het voor deze naaste moeilijk om ‘vreemden’ in te schakelen voor hulp. Wij bij zorgboerderij LoveInCare begrijpen dat als geen ander

Zorgboerderij LoveInCare wordt liefdevol gerund door professionals. Zij hebben vele jaren ervaring in de zorg. LoveInCare is gevestigd op een mooie ruime boerderij, een fijne rustige plek in Swifterbant.

Het was jaren een grote wens om hier mensen met een vorm van dementie op de boerderij een fijne passende dagbesteding of tijdelijk logeerverblijf te bieden. Dat werd zorgboerderij LoveInCare

Uiteraard worden alle officiële richtlijnen in acht genomen. De Zorgboerderij is kleinschalig en helaas niet ingericht voor mensen in een rolstoel. Een rollator daarentegen is geen enkel probleem. Wij kijken niet wat onze gasten niet meer kunnen, maar naar wat nog allemaal wel kan. Desgewenst bieden wij een haal- en brengservice aan.