Happy Organized

Wie?   Anita ter Velde
Wat?    professional organizer/ opruimcoach
Waar?  Zwolle, Hattem en omstreken

Ik ben Anita ter Velde, en ik ben professional organizer/opruimcoach in de regio Zwolle, Hattem en omstreken. De opleiding tot professional organizer heb ik gevolgd bij “de Huishoudcoach”, daarnaast ben ik afgestudeerd maatschappelijk werker en moeder van 3 kinderen in de tiener leeftijd.

Van nature ben ik goed georganiseerd en ik vind het fijn om anderen te helpen met opruimen en ordenen. Ik kan goed luisteren, maak gedegen analyses en zet mij voor meer dan 100% in voor een opdracht. Ik ben praktisch en oplossingsgericht en ik kan je met veel enthousiasme en creativiteit adviseren en begeleiden op vakkundige en discrete wijze. Ik ben aangesloten bij de NBPO Nederlandse beroepsvereniging van Professional Organizers. Ik heb dit gedaan om mijn kwaliteit te kunnen waarborgen. Ik volg intervisie en bijscholing.

Ben je na het lezen van mijn verhaal ook geïnspireerd geraakt om met Happy Organized aan het werk te gaan? Dan is een belletje of mailtje genoeg om samen met mij aan de slag te gaan.

Welke zorg bieden we?
Happy Organized kan je helpen bij…

  • Het opruimen van ‘teveel’ spullen
  • Overzicht en ordenen van de administratie
  • Het verhuizen naar een kleinere woning
  • Het opruimen van uw huis in de laatste levensfase
  • Structuur en overzicht krijgen in uw huishouden en tijd

Aan wie?
Leeftijd       (jong)volwassenen
Grondslag  n.v.t.

Informatie over de zorg
Als professional organizer en opruimcoach help ik u op weg naar een opgeruimd huis en een opgeruimd leven. Dit doe ik door middel van coaching, begeleiding en advies.

Mijn hulp kan bestaan uit het samen met u opruimen en reorganiseren van uw spullen, administratie, huishouden en/of agenda. Samen gaan we aan de slag en bedenken oplossingen die voor u handig, fijn en werkbaar zijn, zodat u weer overzicht krijgt.

Ik begeleid bij het maken van keuzes. Vaak gaan die keuzes over de vraag: waar laat ik al mijn spullen? Daarbij gaat het ook over keuzes qua tijd en prioriteit. Samen vinden we aan aanpak die structuur oplevert en die bij u past.

Contactgegevens:
Adres          Van Lingenshoeve 1, 8052BH Hattem
Telefoon   06-44011692 
E-mail       info@happy-organized.nl        
Website     http://happy-organized.nl/