Happy Organized

“Ik begeleid bij het maken van keuzes. Vaak gaan die keuzes over de vraag: waar laat ik al mijn spullen? Daarbij gaat het ook over keuzes qua tijd en prioriteit. Samen vinden we aan aanpak die structuur oplevert en die bij u past.”
GA NAAR DE WEBSITE
OVER ONS

Ik ben Anita ter Velde, en ik ben professional organizer/opruimcoach in de regio Zwolle, Hattem en omstreken. De opleiding tot professional organizer heb ik gevolgd bij “de Huishoudcoach”, daarnaast ben ik afgestudeerd maatschappelijk werker en moeder van 3 kinderen in de tiener leeftijd.

Als moeder ben ik ervaringsdeskundige. Ik weet hoe hectisch het is om werk en gezin te combineren en daarnaast allerlei andere ballen in de lucht te moeten houden. Van nature ben ik goed georganiseerd en ik vind het fijn om anderen te helpen met opruimen en ordenen. Ik kan goed luisteren, maak gedegen analyses en zet mij voor meer dan 100% in voor een opdracht. Ik ben praktisch en oplossingsgericht en ik kan je met veel enthousiasme en creativiteit adviseren en begeleiden op vakkundige en discrete wijze.

Als professional organizer en opruimcoach help ik u op weg naar een opgeruimd huis en een opgeruimd leven. Dit doe ik door middel van coaching, begeleiding en advies.

Mijn hulp kan bestaan uit het samen met u opruimen en reorganiseren van uw spullen, administratie, huishouden en/of agenda. Samen gaan we aan de slag en bedenken oplossingen die voor u handig, fijn en werkbaar zijn, zodat u weer overzicht krijgt.

Ik begeleid bij het maken van keuzes. Vaak gaan die keuzes over de vraag: waar laat ik al mijn spullen? Daarbij gaat het ook over keuzes qua tijd en prioriteit. Samen vinden we aan aanpak die structuur oplevert en die bij u past.

Ik kan u helpen bij:
Het opruimen van ‘teveel’ spullen
Overzicht en ordenen van de administratie
Het verhuizen naar een kleinere woning
Het opruimen van uw huis in de laatste levensfase
Structuur en overzicht krijgen in uw huishouden en tijd

WACHTTIJDEN

Aanmeldingstijd

Mensen die nu een intake/ 1e gesprek hebben gehad hebben gemiddeld 0 dagen gewacht.

Leveringstijd

Mensen die nu gestart zijn hebben na intake gemiddeld 0 dagen gewacht.