Stichting Bisonder Gewoon (Posthuus Kampen)

LID
sinds 01-11-2016

dagbesteding in een lunchcafé, lifestylewinkel en creatief atelier

actief in Kampen

De drijfveer achter Bisonder Gewoon is dat wij geloven in mensen en willen daarbij een ieder in zijn kracht inzetten om het beste uit zichzelf te halen.

HET ZORGAANBOD

  • dagbesteding
  • jongeren
  • (jong)volwassenen

OVER BISONDER GEWOON

Stichting Bisondergewoon is in het leven is geroepen om mensen met een beperking en/of een grote afstand tot de arbeidsmarkt een professioneel dagbestedingstraject aan te bieden. De drijfveer achter Bisonder Gewoon is dat wij geloven in mensen en willen daarbij een ieder in zijn kracht inzetten om het beste uit zichzelf te halen. De dagbesteding van de stichting wordt uitgevoerd in restaurant en winkel Posthuus Kampen. 

In het gezellige winkelcentrum van de gemeente Kampen staat het Posthuus. Een door de stichting opgericht lunchcafé, lifestylewinkel en een creatief atelier ineen. In de keuken worden eerlijke gerechten gemaakt door onze medewerkers en geserveerd in het restaurant. Het atelier biedt een creatieve ruimte waarin allerlei leuke artikelen worden gemaakt en te koop worden aangeboden.

Deze locatie biedt bij uitstek de mogelijkheid voor een gezellige en professionele werkplek. Door gediplomeerde begeleiding en een nuchtere aanpak proberen wij bij een ieder het beste uit zichzelf te laten halen en willen we mensen laten opbloeien. We denken liever in oplossingen en grijpen de kansen aan die voor ons liggen. Samen zorgen we ervoor dat iedere cliënt uiteindelijk volwaardig mee kan draaien in de maatschappij.

CONTACTGEGEVENS

 CERTIFICERING

 CERTIFICERING