Lid

Bisonder Gewoon (Posthuus Kampen)

“Wij geloven in jouw eigen kracht en willen je helpen om het beste uit jezelf te halen!”
GA NAAR WEBSITE
OVER ONS

Bisonder Gewoon is in het leven is geroepen om mensen met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt een professioneel dagbestedingstraject aan te bieden. De drijfveer achter Bisonder Gewoon is dat wij geloven in mensen en willen daarbij een ieder in zijn kracht inzetten om het beste uit zichzelf te halen.

In het gezellige centrum van de gemeente Kampen staat het Posthuus. Deze locatie van Bisonder Gewoon is een lunchcafé, lifestylewinkel en creatief atelier ineen. In de keuken worden (h)eerlijke gerechten gemaakt door onze medewerkers en deze worden met passie en enthousiasme geserveerd in het lunchcafé. Het atelier biedt een creatieve ruimte waarin allerlei leuke artikelen worden gemaakt. Deze worden te koop aangeboden in de lifestylewinkel en via sociale media.

Deze locatie biedt bij uitstek de mogelijkheid voor een gezellige en professionele werkplek. Ook verzorgen wij stageplekken voor leerlingen uit het speciaal onderwijs of voor leerlingen uit het regulier onderwijs die net wat meer ondersteuning nodig hebben. Door gediplomeerde begeleiding en een nuchtere aanpak willen we mensen laten opbloeien. We denken graag in oplossingen, proberen nieuwe dingen te leren en grijpen de kansen aan die voor ons liggen. Samen zorgen we ervoor dat iedere cliënt uiteindelijk volwaardig mee kan draaien in ons bedrijf!