De Rietstulp

Wie?     Dick en Janita Kroes                                   logo100x100
Wat?    Zorgboerderij
Waar?  Mastenbroek

 

Zorgboerderij de Rietstulp is een zelfstandige organisatie die tot doel heeft een verantwoorde en gepaste ondersteuning te bieden aan mensen met een beperking.

Welke zorg bieden we?
  • Dagbesteding
  • Individuele Begeleiding
  • Logeeropvang
Aan wie?
Leeftijd           kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen
Grondslag      GZ en GGZ

I
nformatie over de zorg

Zorgboerderij De Rietstulp is gelegen midden in de Mastenbroeker polder. Op de boerderij kunt u genieten van het weidse uitzicht over de polder. De boerderij is een combinatie van een melkveebedrijf en een zorgtak.

Wij zijn een christelijke organisatie met bij behorende normen en waarden. Het is geen vereiste dat onze deelnemers en hun familie dit ook zo beleven, maar wij vragen wel hun respect hiervoor. De zorg wordt gegeven door gekwalificeerde mensen. Door de mantelzorg te ontlasten maar ook te ondersteunen willen we bereiken dat onze deelnemers langer thuis kunnen blijven wonen.

Wij gaan uit van de mogelijkheden van  een deelnemer, en door dat te stimuleren, te bereiken dat de deelnemer een sociale ontwikkeling doormaakt en zijn zelfvertrouwen wordt vergroot.

De begeleiding bestaat uit een geselecteerde groep enthousiaste mensen die hun werk verrichten en/of een opleiding genieten in de sociale hulpverlening, de gezondheidszorg en het onderwijs.

 

Contactgegevens:
Adres             Nieuwe Wetering 18, 8294 PC Mastenbroek
Telefoon        038-3446106
E-mail            info@derietstulp.nl