PGVZ

Wie?     Gosse Noppert
Wat?    Zorginstelling
Waar?  Kampen
 PGVZLogo

PGVZ biedt kwalitatieve zorg die op maat gesneden is. En dat zeggen we niet zomaar. PGVZ is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte, een behoefte waarin bestaande zorgaanbieders niet goed konden voorzien. Flexibel, op maat, begrepen. Wij weten dus precies hoe de behoefte aan zorg en begeleiding kan zijn. 

Welke zorg bieden we?
  • Dagbesteding
  • Individuele Begeleiding
  • Begeleid wonen
  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • Huishoudelijke hulp
Aan wie?
Leeftijd           kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen
Grondslag      GZ en GGZ

I
nformatie over de zorg

Hoe werkt PGVZ? Wij werken met met kleine teams zodat u niet steeds andere gezichten over de vloer krijgt. Wij besteden ruim aandacht aan een goede match tussen zorgvrager en zorgverlener.

Wij helpen mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder zijn we actief op het gebied van werk- en dagbesteding en bieden zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.

PGVZ is een uiterst ‘platte’ organisatie. Een compact management stuurt een brede basis van verzorgers aan, die met een grote mate van zelfstandigheid werken. Dat scheelt flink in de kosten. Wij bieden meer zorg voor hetzelfde geld. Daarbij komt dat de verzorgers veel vrijheid hebben om in overleg met u uw behoefte in te vullen, en dat meteen neer kunnen leggen bij degenen die dat mogelijk moeten maken. De lijnen zijn kort, de kosten laag, de service hoog.

Contactgegevens:
Adres             Gildestraat 1, 8263 AH Kampen
Telefoon        038-3331794
E-mail            info@pgvz.nl