PGVZ

Wie?    Gosse Noppert
Wat?    Zorgaanbieder
Waar?  Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk
 PGVZLogo

PGVZ biedt kwalitatieve zorg die op maat gesneden is. En dat zeggen we niet zomaar. PGVZ is ontstaan vanuit een eigen zorgbehoefte, waar bestaande zorgaanbieders niet in kunnen voorzien. Flexibel, op maat en begrepen. Wij weten dus precies hoe de behoefte aan zorg en begeleiding kan zijn. 

Welke zorg bieden we?
  • Werk & Dagbesteding
  • Ambulante begeleiding
  • Zorg binnen wooninitiatieven
  • Thuiszorg
    • Verzorging & Verpleging
    • Huishoudelijke ondersteuning (HH1, HH2 en HH3)

Aan wie?
Leeftijd           kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen
Grondslag      Gehandicaptenzorg & Thuiszorg

Hoe werkt PGVZ? Wij werken met kleine teams zodat u niet steeds andere gezichten over de vloer krijgt. Wij besteden ruim aandacht aan een goede match tussen zorgvrager en zorgverlener.

Voor wie werkt PGVZ? Wij helpen mensen met hulp in de huishouding, met thuiszorg en specialistische ambulante begeleiding. Verder zijn we actief op het gebied van werk en dagbesteding en bieden zorg en begeleiding binnen wooninitiatieven voor mensen met een beperking.

Wat doet PGVZ anders? PGVZ is een uiterst ‘platte’ organisatie. Een compact management stuurt een brede basis van verzorgers aan, die met een grote mate van zelfstandigheid werken. Dat scheelt flink in de kosten. Wij bieden meer zorg voor hetzelfde geld. Daarbij komt dat de verzorgers veel vrijheid hebben om in overleg met u uw behoefte in te vullen, en dat meteen neer kunnen leggen bij degenen die dat mogelijk moeten maken. De lijnen zijn kort, de kosten laag en de service hoog

Contactgegevens:
Adres              Bolwerk 13 – 8261 EE Kampen
Telefoon        038-3331794
E-mail            info@pgvz.nl