Hof van Sion

Wie?     Jet en Martijn Venhuizen
Wat?    Woonboerderij
Waar?  ’s Heerenbroek

Wij zijn Jet en Martijn Venhuizen. Met passie en gedrevenheid zijn wij er op

HofvanSionlogogericht hartsgerichte zorg te verlenen. En zijn we op zoek naar de uniciteit van elk mens. Wij willen ons onderscheiden doordat wij samen met de bewoners streven naar een veilig en warm thuis, waar we naast en met elkaar het leven delen.

Welke zorg bieden we?
  • Dagbesteding
  • Individuele Begeleiding
  • Logeeropvang
  • Begeleid wonen
Aan wie?
Leeftijd           kinderen, jongeren en volwassenen
Grondslag      GZ en GGZ

I
nformatie over de zorg

Elkaar kunnen vertrouwen is voor ons heel erg belangrijk. Ons team is een sterk gepassioneerd, gezond team met prachtige gaven en talenten. Het is fijn om samen te werken met mensen die elkaar aanvullen en op die manier meebouwen. We merken dat de visie en droom van de Hof door het hele team gedragen wordt. Hof van Sion is een woonboerderij, waar we vanuit onze christelijke levensovertuiging betrokken zorg leveren sinds september 2011.

De kleinschalige woonboerderij is gevestigd op een schitterende locatie in ´s Heerenbroek, onder de rook van Zwolle. We wonen daar in een mooie woonboerderij aan de rand van het dorpje. Op de authentieke woonboerderij, wonen we met ons gezin.

Hof van Sion is een plek waar professionele zorg en aandacht wordt gegeven. Wij mogen elke dag weer genieten van deze prachtige plek. Deze plek heeft ons heel veel te geven. De rust en ruimte van de tuin, met zijn mooie bloemen en dieren. Daar danken wij onze God voor.

Contactgegevens:
Adres             Stuurmansweg 2a, 8275 AJ ’s Heerenbroek
Telefoon       0619419198
                        0619456558
E-mail            info@dehofvansion.nl